Рада Мичъл - “Silent Hill: Revelation 3D”

Ето това е една много приятна новина. Само преди няколко дни ви представихме част от кастинга, първата снимка и кратичък синопсис на подготвяното М. Дж. Басет („Death Watch” и „Solomon Kane”) продължение на „Сайлънт Хил” на Кристоф Ганс – създадено по класическата едноименна игра – и честно казано, тогава по всичко изглеждаше, че новият филм няма да има нищо общо с първата част. Имаше слухове, че Шон Бийн води преговори за роля, ама честно казано не вярвахме.

Сега не само слуховете за Бийн се потвърдиха, но и официално прессъобщение ни уверява, че Дебора Кара Ънгър и по-важното Рада Мичъл (главната героиня от първия филм) също ще се завърнат и ще се присъединят към вече известните ни Аделейд Клемънс и Кит Харингтън.

Ето какво казва режисьорката М. Дж. Басет по случая:

„Нямаше да е същото без част от кастинга на оригиналния „Сайлънт Хил”. Завръщането на Шон, Рада и Дебора със сигурност ще развълнува феновете на франчайза и те ще бъдат чудесно допълнение към звездите на „Revelations” Аделейд и Кит”.

За съжаление, не се споменава нито колко големи ще бъдат ролите им, нито как точно образите им ще бъдат свързани с историята. Лично ние очакваме те да имат кратичка поява, но честно казано потвърждаваме думите на Басет, че феновете ще се развълнуват. Поне ние сме.

Освен това в добавка към новината имаме и снимка (можете да я видите по-горе) на Рада Мичъл в образ и честно казано, въпреки че кадърът е скучничък, разпалва желанието ни да видим още.

В продължение на години, Хедър Мейсън (Клемънс) и баща ѝ бягат от опасни сили, които не разбират напълно. Сега в навечерието на 18-тия ѝ рожден ден, измъчвана от ужасяващи кошмари и изчезването на баща си, Хедър открива, че не е тази, за която се мисли. Разкритието я води все по-дълбоко в демоничния свят на „Сайлънт Хил”, в чиито капан може да остане завинаги.

Не знаем защо, но имаме усещането че “Silent Hill: Revelation 3D” ще бъде продължение в стил „Paranormal Activity 2” – паралелна история, полупродължение, полупредистория. Ако се окаже така, струва ни се, че няма да е чак толкова зле.

Снимките на “Silent Hill: Revelation 3D” в момента текат в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *