Samsara

В края на април видяхме поразителния първи трейлър на най-новия филм на създателите на „Baraka” (и късометражния „Chronos”), режисьора Рон Фрики и продуцента Марк Магидсън, който чисто и просто (и без никакви уговорки) изглеждаше феноменално.

Същото се отнася и за най-новия трейлър, представен от Apple. „Samsara” е заснет в продължение на пет години на територията на 25 държави във формат 70 мм филмова лента, което както коментирахме и миналия път, е обещание за картина с наистина смазващо качество.

http://www.youtube.com/watch?v=wSDY5t4TgM4

Понякога се изумяваме от неподправената красота, която съществува навсякъде около нас. И не говорим само за уникалните природни картини, а за онази сурова красота, която откриваме на места, на които дори не сме и предполагали, че може да съществува.

Извиняваме се за отнесеното ни философстване, но няма какво да направим – тези уникални кадри ни изпълват с благоговение. Честно казано, не можем да си представим как някой би могъл да остане равнодушен пред тях.

Премиерата на „Samsara” е 24 август. Убиваме да го видим на кино!

Samsara

Samsara

Samsara

Samsara

Samsara

Samsara

Samsara

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. „Барака“ на моменти те кара да се чувстваш все едно гледаш кадри от друга планета и май продължението ще е в същия дух. Шансовете да го видим на кино у нас са…?

  2. Когато онзи андроид премигна…копелееее. Много, много силно. Заглаждането на амунициите в сандъка, брех.
    Подобни моменти ме грабнаха повече, не толкова природните картини, може би, защото съм се пренаситил от NAT GEO и техните документални издържани в същата визуална стилистика.

  3. Според мен филмът ще дойде все някога, сигурен съм.

    @Makedonski…
    Същото имах предвид и аз с „онази сурова красота, която откриваме на места, на които дори не сме и предполагали, че може да съществува.“ 🙂

  4. Дойде – на Замундата.

    Много е добър, както се и очакваше, но по спомени „Барака“ е малко по-добър.