Silent Hill

Въпреки че сме големи почитатели на „Сайлънт Хил” на Кристоф Ганс (много харесваме и „Братството на вълците”, ама няма да ви казваме, за да не ни се смеете), както и на повечето части на култовата едноименна игра, единственият път, в който засегнахме предстоящото продължение, озаглавено “Silent Hill: Revelation 3D”, бе в новината, че Скарлет Йохансон ще играе секси извънземно, където ей така между другото и за много кратичко споменахме, че М. Дж. Басет („Death Watch” и „Solomon Kane”) ще се нагърби с режисурата му.

Сега е ред да поправим тази си грешка, като ви запознаем с част от информацията, която бе представена днес в официално прессъобщение, което гласи, че Аделейд Клемънс („X-Men Origins: Wolverine”, „Vampire” и по всяка вероятност „Mad Max: Fury Road”)  и Кит Харингтън („Game of Thrones”) ще са изпълнители на главните роли. За съжаление не се споменава дали Шон Бийн ще се завърне, но от Bloody Disgusting са чули, че той води преговори, но не за ролята, която изпълняваше в първия филм. По всяка вероятност тя ще се изпълнява от Харингтън.

Най-хубавото в цялата работа обаче е, че към прессъобщението има и снимка, която предлага първи поглед над филма, чиято продукция започна вчера в Торонто, както и кратък синопсис. Вижте го по-долу.

“Silent Hill: Revelation 3D” - Аделаиде Клемънс

В продължение на години, Хедър Мейсън (Клемънс) и баща ѝ бягат от опасни сили, които не разбират напълно. Сега в навечерието на 18-тия ѝ рожден ден, измъчвана от ужасяващи кошмари и изчезването на баща си, Хедър открива, че не е тази, за която се мисли. Разкритието я води все по-дълбоко в демоничния свят на „Сайлънт Хил”, в чиито капан може да остане завинаги.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. „Братството на вълците” e як филм, но Silent HIll за мен е провал.

  2. Хм… интересно 🙂 Не знаех, че се готви нов филм. Дано да се получи добре, но… вече предпочитам да подхождам със съмнение, че поне разочарованието в последствие не е толкова голямо :Д

  3. Я! Много любители на "Братството". Радвам се. 🙂

    @Sick Spazmoid

    Е-ееее. Що така бе? Много е здраво филмчето. Визуално е перфектен просто. Да не си фен на играта и да те дразнят някои волности в сюжета?

  4. Нямаше как от Сайлънт Хил да се получи добър филм. Просто игрите (първите 3) са чудовищно добри. И с изключения на няколкото изкопирани от играта перфектни кадри, филмът не успя да пресъздаде и една десета от атмосферата на играта. Дано продължението е гледаемо! Все пак нека благодарим Богу, че не е попаднал в ръцете на Уве Боу!!! 😀

  5. Виво отговори вместо мен. Филмът само визуално беше Silent Hill.

  6. Fair enough! На мен обаче си ми харесва. 🙂

    Освен това повечето екранизации на игри са пълна трагедия, така че нямате право да се оплаквате. 🙂