Ларс фон Триер

Докато чакаме фантастичния психологически филм-катастрофа на Ларс фон Триер „Меланхолия” – проект, който следим с голям интерес – разказващ за две сестри, чиито живот се променя напълно след като орбитата на странстваща планета се пресича с тази на Земята, от The Playlist (чрез ScreenDaily) научаваме, че следващият филм на противоречивия режисьор може да се казва „The Nymphomaniac” и отново, напук на критиците му, които не харесват как се третират жените във филмите му, ще постави жена в центъра на събития от потенциално чувствителен характер.

„Мисля да направя филм за еротичното пробуждане на една жена, която открива своята сексуалност. Работното заглавие на филма е „The Nymphomaniac”. Имах предвид две заглавия, които представих на моя бизнеспартньор Петер Албек Йенсен. Едното беше „The Nymphomaniac”, а другото беше „Dirt in Bedsores. Попитах го кое според него ще бъде по-комерсиaлно и той каза, че със заглавие като The Nymphomaniac”, филмът вече ще е финансиран.” И нищо чудно, сексът винаги продава, докато ако бъде буквалното „Dirt in Bedsores”, дори и ние бихме имали трудности да го гледаме.

Имайте предвид обаче, че тази идея е още на много ранен етап и не се знае дали въобще ще види бял свят – на нас много би ни се искало, но както знаете тези неща не зависят от нас. Но преди всичко, чакаме „Меланхолия”. Премиерата му най-вероятно ще бъде на фестивала в Кан тази година. Нямаме търпение!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *