Въпреки че следим „Better Call Saul” изключително изкъсо, не сме се съсипали да пишем новини по темата и сега е чудесен момент да обобщим всичко, което знаем до този момент, както и да ви представим накуп всички материали, до които можем да се докопаме без опасност утре да бъдат свалени или за пореден път недостъпни за нашата територия.

Първата и най-нова реклама е абсолютната дефиниция на понятието „тийзър” – не виждаме дори самия Сол, камо ли намеци за сюжет или поне някоя от любимите му реплики, но за сметка на това има нещо изключително ценно, което се вижда към края на доста добре подбраните 30 секунди. Точно така, вече имаме съвсем официална премиера и тя е 8 февруари 2015.

Разбира се, очакванията бяха за по-скорошна премиерна дата, но за да ни омилостивят AMС обявиха отличната новина, че освен първите 10 епизода, сериалът официално е получил одобрение за втори сезон, който ще се състои от цели 13. Така че каквото и да стане от тук нататък (не виждаме особено голяма възможност „Better Call Saul” да ни разочарова, но това не означава, че от телевизията няма да направят някоя глупост, като например да го спрат без време), ще видим поне 23 епизода от приключенията на любимия ни „criminal lawyer” Джими МакГил, познат още като Сол Гудман.

Сега да се върнем към клиповете, които са се насъбрали и включват два клипа от първия епизод, един поздрав от снимачната площадка, супер кратко представяне на героя от Винс Гилигън и една доста безумна песен с приятни кадри в клипа…

В „Better Call Saul” ще видим Боб Оденкърк като Сол и Джонатан Банкс като Майк, а сред останалите потвърдени актьори са Майкъл МакКийн, Патрик Фабиан, Майкъл Мандо и Реа Сийхорн.

Премиерата на първи сезон на сериала е 8 февруари по АМС. Нямаме търпение!

Боб Оденкърк

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *