Mortal Kombat: Legacy

Доста хора останаха недоволни от първата част на „Mortal Kombat: Legacy” – финансиран от „WB” кратък мини-сериал, чиято цел е да подгрее феновете за предстоящата нова игра от поредицата (чуваме, че демото изглежда приятно) – и предполагаме, че и този път реакцията няма да е по-различна, защото вторият епизод запазва същия стил.

Ние обаче не сме от тези хора и смятаме, че филмчето изглежда много добре, при все че не е съвсем в стила на любимата игра. Единственото ни желание беше „mano-a-mano” схватките да са малко по-грубички и кървави. Е, точно това получаваме в този епизод.

Вижте раждането на Кейно, такъв какъвто всички го познаваме!

http://www.youtube.com/watch?v=PTSEa–Alkw

Режисьор на поредицата е Кевин Танчероен, а в ролите ще видим Майкъл Джей Уайт (Jackson Briggs/Jax), Джери Райън (Sonya Blade), Дарън Шахлави (Kano), Иън Антъни Дейл (Scorpion), Мат Мълинс (Johnny Cage), Кеван Охчи (Sub Zero), Алекс Паунович (Shao Kahn),Райън Робинс (Raiden), Сам Чия (Kitana) и Тамо Пеникът (Страйкър).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Абсолютен Терминатор!!!

    Точно това си помислих и даже исках да напиша, ама се разсеях за минута и после забравих! 🙂 🙂

  2. Покрай тоя сериал започвам все повече да разбирам жените – аха да стане интересно и вземе, че свърши 😀

  3. Мене ме кефи. Щото дайте все пак да се разберем: MK при все, че ми е много любима поредица игри е абсолютна тояга, що се отнася до история и персонажи. Това, което движи нещата е митологията и според мен пичовете много правилно се опитват да сетъпнат реалистичен вариант на същата. Хореографията е супер, изобщо … с пъти по-добре от всички опити до сега. Актьора дето играе Кейно е малко пуси, според мен (пича с ирландски корени от първия филм беше по-добре като типаж), Майкъл J. Уайт е точно в целта, а що се отнася до Соня … на мен ми харесва, че са взели по-зряла актриса. Стайкър е пич…. Абе .. аз съм много ЗА 🙂