Marvel Universe

От HeroComplex са организирали онлайн чат на живо с президента на „Marvel Studios” Кевин Файги, който, така да се каже прищипан от феновете, даде отговорите си (пък били те и еднозначни) за доста от предстоящите проекти на студиото като „Железният човек 3”, „Отмъстителите”, „Тор”, „Капитан Америка”, „Наказателят”, „Ant-Man”, „Deadpool” и др.

Понеже чатът е доста разхвърлян, a някои от отговорите му са прекалено кратки, ще ви ги представим в съкратен вариант, който си позволяваме да заемем от колегите от „Collider”. Там можете да откриете и транскрипция на чата, съдържаща само въпросите и отговорите на Файги.

Имайте предвид, че някои от нещата са само за хардкор фенове, да няма после „ама какви са тези глупости?” и „мен какво ме интересува?”

В предстоящите филми на „Marvel” ще продължи традицията на скритите препратки към други филми и герои на студиото. По традиция, в някои от филмите ще има сцени след надписите. 10-минутните късометражки преди всеки филм са само слух.

През следващите три години ще работят върху  „Железният човек 3”, „Отмъстителите”, „The Runaways” и „Ant-Manпо чиито сценарий все още работи Едгар Райт. Също така в „Отмъстителите”, Железният човек ще има нова броня.

Ще видим трейлър на „Капитан Америка” в началото на следващата година. Няма да има „Invaders”, но за сметка на това ще видим „Howling Commandoes”.

В „Тор” по някакъв начин се засяга Дон Блейк (в комикса той е приемник на Тор). Натали Портман и Крис имали невероятна химия по между си. Да бе!

Много талантлив сценарист в момента работи по „Iron Fist”.

От „Fox” все още работят по „Deadpool”.

В момента работят по „Наказателят”, но не уточнява дали е кино или телевизионна версия.

Ник Фюри ще продължи да съществува в модерната ера, както бе представен в „Железният човек”.

Освен всичко това Файги споделя любовта си към Dr. StrangeBlack Panther и Luke Cage. Отворен е към идеята за филм на „Mаrvel” с рейтинг „R” и има желание да доведе до екрана по-известните жени героини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *