Captain America: The First Avenger 3D

Преди няколко дни излезе първата снимка от предстоящата комикс екранизация „Captain America: The First Avenger 3D” („Капитан Америка: Първият отмъстител”), но така и не успяхме да се накумим да я пуснем. Е, сега ни се открива нова възможност да кажем няколко думи за него, защото LA Times дебютираха нова снимка на Капитана, този път в действие.

Това, което можем да кажем е, че въпреки че костюмът изглежда реалистично, за нас той си остава едно от най-абсурдните облекла сред всички познати ни комиксови герои и неочаквано, този на Тор (който също има нова снимка, която може да видите по-долу) изглежда по-добре. Добре, че поне са решили крилцата на шлема да са нарисувани, а не да стърчат. Трябва да кажем обаче, че сме сигурни, че във филма нещата ще изглеждат малко по-различно, надяваме се в по-добра посока.

Captain America: The First Avenger 3D

На тази снимка, освен ерекцията на Капитана, впечатление правят двата… роботизирани или просто много добре въоръжени войника от двете страни. Не сме сигурни какви са те, но определено ни радват.

Captain America: The First Avenger 3D

А тази нова снимка, въпреки че Капитана е в действие, ни изглежда доста по-скучничка. Не разбираме нито къде се намира, нито какво прави – това ракети ли са, друг вид оръжие ли е, подводница ли е – просто си тича по коридора. Е, явно както много пъти досега, ще трябва да изчакаме трейлър, за да си формираме поне някакво мнение. Засега сме „въздържали се”.

А сега, ето и обещания „Тор”.

Thor

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *