Марион Котияр

Не забравяйте, че все още не е сигурна новина – дори след така нареченото потвърждение на първоначалния слух – но има сериозен шанс Марион Котияр да участва в „The Dark Knight Rises”. След малко ще споделим откъде идва тази новина и какво мислим за евентуалното участие на Марион в третия Батман филм на Кристофър Нолан. Но първо искаме да ви обърнем внимание на нещо друго – Нолан просто прекалява! Разбираме, че когато режисьор се сработи с някой актьор и двамата искат да работят заедно отново и отново. А когато става дума за Скорсезе и Де Ниро отново и отново и отново… Но обикновено става дума за един-двама актьори!

Нолан вече е работил с Майкъл Кейн приблизително сто пъти и то без да броим продълженията на Батман – ясно е, че няма да смени Алфред, даже и да иска. С Крисчън Бейл, освен очевидното, работиха и по „Престиж”, не се е запознал с Килиън Мърфи и Кен Ватанабе покрай “Inception”, а в „The Dark Knight Rises” със сигурност ще участва Том Харди, а може би и Джоузеф Гордън-Левит. А сега и Марион?

Първоначално слухът тръгна от френския вестник „Le Figaro” и изненада доста хора, след като Котияр обяви, че е бременна и няма да може да участва в много филми тази година. Но тя трябва да роди през май, а „The Dark Knight Rises” ще се снима от май до ноември, така че има достатъчно време. Според публикацията: „Актрисата очаква дете от Гийом Кане и тази година ще участва само в един филм и изборът й е „Батман 3”.

Звучи доста сигурно, но потвърждението от представители на Марион е малко по-внимателно: „водят се преговори, но нищо не е сигурно засега”. Честно казано, ние нямаме нищо против да се окаже истина – тя беше уникална в „Inception” и 100% ще е супер в „The Dark Knight Rises”, дори и да не е в ролята на Талия ал Гул (поредния непотвърден слух).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *