Раян Гослинг

След като в средата на ноември миналата година стана ясно, че Карл Ринш напуска „Logan’s Run” за да се съсредоточи върху работата си по „47 Ronin” с Кеану Рийвс, подготвяният от „Warner” и продуциран от Джоуел Силвър и Акива Голдсман римейк отново бе оставен в незавидна позиция, което, честно казано, отвсякъде ни намирисваше на спрян проект.

За наше щастие обаче, случаят не се оказа такъв и сега Deadline съобщават, че датският режисьор Никълъс Уиндинг Рефн („Bronson”, „Valhalla Rising”) е подписал договор със „Silver Pictures” да застане начело на проекта, и което е по-важното: те съобщават, че Райън Гослинг (който работи с Рефн по предстоящия „Drive”) може да изпълни главната роля на Логан.

Новините са добри първо защото искаме да видим „Logan’s Run” и смятаме, че това е един от смятаните за класика фантастични филми, които всъщност биха спечелили от осъвременяване, и второ: Гослинг ни кефи (тези, които си мислят, че знаят защо, да си затварят устата) и адски много ще се радваме да го видим в главната роля на голяма холивудска продукция – сигурни сме, че той има какво да предложи.

„Logan’s Run” разказва за едно антиутопично бъдеще, в което проблемите на обществото с нарастващата популация и изразходването на природните ресурси са решени със закон, според който всички хора, които навършат тридесет години биват убивани. Тези, които решават да не се съобразят със зловещата си съдба се наричат бегълци или в оригинал Runners. Те са преследвани от специална група хора известни като Sandmen. Главният герой на филма Логан е такъв Sandman, който след настъпването на тридесетата си годишнина, решава да се бори за живота си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. На този датски режисьор СИЛНО препоръчвам трилогията Pusher, макар че двете продължения са далеч от нивото на първия. Valhalla Rising беше ОК, а "Бронсън" още не съм го гледал, но не очаквам кой знае какво.

  2. утопии-антиутопии – върха! 30 годишни бунтари – ммм, Гослинг – съм "за" и много ми харесва вметнатото изречение "тези, които си мислят, че знаят защо, да си затварят устата"! (thumbs up)

  3. @HerMamut

    Защо така с лошо, бе човек? 🙂

    Аз понеже съм добър човек те поздравявам с това! 🙂

    @Тити

    Nice! 🙂

    @Sick Spazmoid

    Ще ги чекна, ако мога. 🙁 🙂

    А останалите двама многознайковци, както знаете, точно за вас се отнасяше това изречение. 🙂

  4. мухахахаха – аз съм от другата "партия", не помниш ли 😉 танцът е Върха! Гледа ли Never Let Me Go, след като специално ти обърнах внимание? (преди – ехехеее – време)

  5. Най-сетне гледах "Бронсън". Доста ненормален филм, пълен с безсмислено насилие. Тоест, изкефи ме. Дори се оказа, че е по съвсем действителен случай. Сравняват го с Chopper. Предполагам, че е крайно време да го гледам.

  6. Аз се пробвах с "Чопър" – абсолютно нищо не им разбирах какво говорят и го спрях. 🙂 🙂 Имаше некви субтитри, но те, както винаги, бяха от съвсем различен филм. 🙂

  7. И с "Бронсън" беше така. Кога тези в Англия и Австралия най-сетне ще се научат да говорят американски!?