Пол Гринграс

Сещате ли се за потенциалния мега-блокбастър „Cleopatra”, подготвян специално за Анджелина Жоли? Онзи, за който спрягаха Джеймс Камерън за режисьор, но после стана ясно, че трябва да се откаже, заради продълженията на „Аватар”? Да, точно за него става дума.

Ако сте се съмнявали, че Камерън въобще знае за възможността той да режисира, продуцентът Скот Рудин бърза да потвърди слуховете пред Deadline: „С Джим Камерън сме приятели още от „Пришълците”. Повишиха ме благодарение на отношенията ми с него и той винаги е бил важна фигура в кариерата ми. Не съм си помислил дори, че той ще изнудва. Очаквах „Fox” да реагират по този начин и той да се откаже от „Cleopatra”. Не съм изненадан.”

Няма страшно, продуцентите вече търсят нов режисьор и Рудин споделя, че са „доста близо” до окончателния си избор. Но дали има истина в слуховете, че задачата ще се падне на Пол Грийнграс?

Единственият отговор, който дават от продукцията, е „харесваме тази идея”, но на този етап това не означава нищо. А и Анджелина не е казала какво мисли по въпроса – предполагаме, че след като филмът се подготвя специално за нея, мнението й ще има някаква тежест. Ние също харесваме тази идея и ако Грийнграс се заеме с историята на прословутата египтянка, може и да й хвърлим едно око.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *