От Yahoo представиха пълен трейлър на очаквания от нас психологически хорър-трилър на „Intruders” на испанския режисьор Хуан Карлос Фреснадийо („Интакто” и „28 седмици по-късно”), към който както неведнъж сме казвали, проявяваме сериозен интерес.

В началото на май видяхме първия тийзър, който не разкриваше почти нищо от сюжета – тогава знаехме, че разказва историята на единадесетгодишно момиченце, принудено да се бори с демоните от детството ѝ, които се появяват отново, за да тормозят нея и семейството й, но сега виждаме, че историята е една идея по-сложна.

Честно казано, първата поява на… чудовището/демона/натрапника (or whatever) в гардероба ни изкефи на макс. За сметка на това, за последния кадър никак не сме сигурни. Но както и да е, вижда се, че сюжетната линия включва две паралелни истории на известното ни момиче и на малко момченце в Испания. Освен това, се радваме, че не може еднозначно да се каже имали наистина е демон, какво е неговото естество и дали героят на Клайв Оуен е луд. Така има защо да чакаме филма и дай боже, да се изненадаме приятно от развръзката.

Режисьор на „Intruders” е Хуан Карлос Фреснадийо, а в ролите ще видим Клайв Оуен, Даниел Брюл, Ела Пурнел и Карис ван Хоутен („Черната книга”).

Премиерата е на 7 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *