Ейдриън Лайн ще режисира екранизацията по „Deep Water” на Патриша Хайсмит

Миналата година по това време споделихме, че името на ветерана Ейдриън Лайн се свързва с бъдеща адаптация на „The Associate” на Гришам, но проектът не е променил статута си „в развитие”. И като казваме „ветеран”, нали не е нужно да напомняме, че подписът му стои под „Флашданс”, „Девет седмици и половина”, „Фатално привличане”, „Неприлично предложение”, „Лолита”? Та именно заради това сме длъжни да привлечем вниманието ви към един следващ проект на Лайн – той поема адаптацията по романа на Патриша Хайсмит „Deep Water”, която ще режисира по сценарий на Зак Хелм, а продуцент ще бъде Стив Зейлиън. За тази екранизация ви информирахме още през януари миналата година.

Краткото описание е „трилър, мрачна и секси комедия”, а историята се върти около мъж, който разрешава на жена си да „хойка”, за да запазят брака си свеж и да не се налага да се развеждат. Нещеш ли, любовниците й (или поне един от тях) се оказват… мъртви.

След значителното забавяне, нещата около „Deep Water” очевидно се раздвижват, като неназована „голяма звезда” проявява интерес и може би проектът ще е съобрази със съответния натоварен график. В плановете на Лайн е да довърши и пусне на екран догодина „Back Roads” (по романа на Тауни О’Дел), но сме сигурни, че както и да се подредят нещата – ще очакваме и двата филма с интерес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *