Battle: Los Angeles

Съвсем определено с всяка нова реклама „Battle: Los Angeles” ни радва все повече и повече и въпреки разочарованието от подобния „Skyline”, ние имаме високи очаквания за него.

След като първите плакати бяха изненадващо яки, а двата предходни трейлъра още повече, сега и тази реклама не им отстъпва по качества. Изглежда малко по-драматично от очакваното, но по един доста приятен начин. Вече става и още по-ясно защо постоянно го сравняват с „Блек Хоук” – на нас ни изглежда като нещо средно между него и „Война на световете”- и май не е само заради униформите.

Това, което можем да кажем е, че ако има дори само една четвърт от стила и екшъна на военния филм на Ридли Скот, „Battle: Los Angeles” ще бъде една от най-развлекателните фантастики на 2011 – все пак става въпрос за извънземни, а както казахме и миналия път, всичко става по-хубаво с тях!

(чрез Yahoo!)

Режисьор на филма е Джонатан Либесман, а в ролите ще видим Ерън Екхарт (който не е чак толкова стар, колкото и редници да го задминават на плажа), Мишел Родригес, Бриджит Мойнахан и Майкъл Пеня.

Премиерата е на 11 март 2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. Като чуя за извънземни идващи да заграбят ресурсите ни, винаги се чудя какво толкова има тук, което да го няма на милиарди други светове.

 2. Ще има да диша прахта на "Блек Хоук".

  По-скоро изглежда като "Война на световете", но с повечко екшън сцени.

 3. Как то вече казах преди за този филм: Неееееееееее, пак извъземни и пак в Америка.

  Все пак има едно нещо което ме радва в този филм- заглавието.Най-накрая в Холивуд се сетиха че освен Ню Йорк има и други американски градове които да бъдат разрушени!

  Аз лично отчитам това като напредък на Холивуд.

 4. В "Денят на независимостта", с който горният филм доста си прилича, разрушиха Ел Ей.

 5. Да има приятна концентрация на Вагини на тази планета. Лошият момент е, че повечето от тях са от мъжки род. 🙁

  Не знам, но мен много ме кефи трейлъра! И хич не ми пука къде ще кацнат извънземните стига да има прилични сцени на масово унищожение. 🙂

  @Ivcho

  Нали имаше един за извънземни в Йоханесбург, стига ти толкова! 🙂

  И Ел Ей честичко си го разрушават. 🙂

 6. Як си е трейлъра, а и в Ел Ей има повече за разрушаване 🙂

 7. Простотията на Independance Day още ми държи влага. Поне неистово драснещотото същество на младия Уил Смит отсъства тук. Има някаква малка надежда…