“Battle: Los Angeles”

Преди малко повече от седмица пуснахме снимани от незнайно къде плакати на няколко очаквани и не чак толкова очаквани филмови заглaвия, представени на тазгодишния Comic-Con, сред които бяха и тийзърите на фантастичния екшън „Battle: Los Angeles”.

Признаваме си, че до този момент, при все че е фантастика, този филм нещо ни се губеше по тъч линията, а опитите за може би някаква “viral” рекламна стратегия с едно тийзърче от 4 секунди (точно така четири секунди) никак не ни грабна.

Сега обаче, дебютира официалната серия от тийзър плакати и нещата бързо придобиват ново измерение. Ако и на вас ви допадат, ослушвайте се, ще ви държим в течение.

“Battle: Los Angeles” плакат

“Battle: Los Angeles” плакат

“Battle: Los Angeles” плакат

“Battle: Los Angeles” плакат

“Battle: Los Angeles” плакат

„Battle: Los Angeles“ разказва за взвод морски пехотинци, които трябва да се изправят срещу неизвестна извънземна сила, която напада Градa на ангелите и която, ако съдим по плакатите, навестява планетата ни не за първи път.

Режисьор на филма е Джонатан Либесман („Тексаско клане: Началото” и приятния “The Killing Room”), а в ролите ще видим Ерън Екхарт, Мишел Родригес, Бриджит Мойнахан и Майкъл Пеня. Премиерата е на 11 март 2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *