„Battle: Los Angeles”

„Battle: Los Angeles” се очертава наистина страхотна фантастика! Лятото ви показахме супер-яките тийзър плакати, а сега дойде времето и на трейлъра, който е неочаквано добър. Повярвайте ни, дори и да имате доста високи очаквания, пак ще се изненадате.

Разбира се, няма никакви подробности за сюжета, нито се запознаваме подобаващо с героите, но все пак става дума за тийзър, който трябва просто да предизвика любопитство и интерес. Успява и три пръста отгоре. Казват, че е като „Блек Хоук”, но на нас ни прилича на „Спасяването на редник Райън”, но с извънземни – точно това, което липсваше във военната драма на Спилбърг. Защото всичко става по-хубаво с извънземни!

В „Battle: Los Angeles” участват Ерън Екхарт, Мишел Родригес, Бриджит Мойнахан и Майкъл Пеня, режисьор е Джонатън Либесман, а американската премиера – 11 март.

Уау, само секунди след като сварихме да ви представим трейлъра, в нета се появи и доста по-различният, но все толкова здрав международен трейлър, който ни е представен от Omelete.

Той хвърля и малко повече светлина върху историята:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Да си кажа честно предпочитам да не ми развалят трейлъра, правейки филм по него. 😀

  2. Неееееееееееее,пак извънземни и пак в Америка.Абе тея американци направо си го просят.Айде стига вече……..