Лора Чешмеджиева

Още преди да се появят каквито и да е кадри, „Love.net“ на Илиян Джевелеков успя да си спечели слава на скандален филм, с което показа, че и у нас може да се прави PR, който да работи доста успешно, дори и преди да са започнали самите снимки.

След това се появиха първите тийзъри, в които една две цици и натуралистично представени (или по-скоро загатнати) секс сцени успяха да разбунят духовете сред пуританите, които, макар че нямаха нищо смислено да кажат по въпроса, просто отказаха да млъкнат.

От друга страна, кадрите не с голотии, а с типичните за наш филм сковани изпълнения и ред други недостатъци, предизвикаха и очаквани реакции сред населението, убедено, че българските филми не стават за абсолютно нищо и е крайно време да се спре с цялата мъка.

Е, ние не влизаме в нито една от тези категории и определено имаме какво да кажем за трейлъра, но ще се въздържим от коментар и само ще кажем, че въпреки, че на места той изглежда тромаво, ни представя нещо, което не сме гледали в БГ филм последните незнайно колко години. Затова дори и самият филм да се окаже пълна тъпня, той заслужава нашите адмирации.

(чрез  cinefish)

„Love.net“ проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства. Филмът „Love.net“ разказва за любовта във всичките й проявления – за неизбежната, мистична и необяснима любов, но и за повърхностната, бързоликвидна любов.

Режисьор на филма е Илиян Джевелеков, а в ролите ще видим Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Койна Русева, Диана Добрева, Диляна Попова, Лора Чешмеджиева, Джон Лоутън и много други.

Премиерата е на 1 април тази година.

За повече информация посетете официалния сайт на филма.

Диляна Попова

(Снимкa: сп. Maxim)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. Изпуснахме кавичките на Скандален. 🙂

    Demonlover е ебаси филма. Всяко сравнение с този филм е непростима обида! 🙂

    Що не кажете нещо за Дилянчето? 🙂

  2. По добре да си правят трейлари или късометражни филмчета защото филми с 30-40 минутни сцени а и паузи не благодаря 😀

  3. Zaschto sinat mi koito ucastva v vasciat film , i koito e edin ot mladite nadegdi v akademiata s nai dobri resultati besche taka nespravedlivo izriazan ot filma kakto e praktikata v tazi balgaria , ne mislite li ce moralnostta i nadegdata na edin mlad covek da bade vidian i ozenen mu be vzeta tolkova bolezneno ,za edin badescht aktior tova besche nadegda da bade vidian i da poeme svoeto razvitie , sa sagelenie tova otnexte na sinat mi Gelaia vi uspex sinat mi se kazva Daniel Rumenov Peev

  4. Когато се видим с някой от създателите, задължително ще ги попитаме, на какво се дължи тази чудовищност. Да изрежат така младежа, безсрамници.

  5. Не съм сигурен дали не е плюс да бъдеш изрязан от този филм … възможно е именно това че не участваш във филма да се окаже сериозен трамплин в кариерата и да е достатъчно най-малкото за номинация 🙂 🙂 🙂

    а относно Диляна Попова – по моето скромно мнение – най-красивата българка !!!! така като се замисля единствено лична покана от Дилянчето би ме накарала изгледам филма в тъмен и празен киносалон 🙂

  6. Да, ще изчакам мнението ти за да знам дали да се прежаля … но нито трейлъра, нито тематиката ме грабва … а усилената рекламна кампания по скоро ме дразни отколкото да ме заинтригува … но наистина ще изчакам първо компетентно мнение, защото без подходящи рецензии трудно ще повторя дори трейлъра 🙂

  7. @Drinov

    Между другото, съвсем не по темата, но мисля че ще бъде интересно за всеки любител на киното – преди години попаднах на един сайт за DVD и Blu Ray обложки, постери и снимки с особено голяма резолюция:

    http://www.dvdcoversfuzion.com/gallery/index.php

    преди беше напълно безплатен, но преди година и нещо го направиха платен, но въпреки това сайта е чудесен за хората които желаят да завършат колекцията си визуално 🙂 🙂 🙂