„Трансформърс 3”

В очакване на първия трейлър на „Transformers: The Dark of the Moon”, от JoBlo (чрез „First Showing”) допълнително покачват нетърпението ни, като представят нов промо постер на филма, на който се мъдри добре познатият ни Оптимус Прайм.

В интерес на истината, първата ни реакция спрямо този плакат бе като тази на абсолютно всички останали колеги в интернет пространството – тоест усъмнихме се в неговата автентичност – но сега сме склонни да приемем, че постерът е официален, след като бе потвърдено, че той е малко по-добра версия на този, който бе представен на тазгодишното Licensing International Expo.

Лично ние не сме тотално разочаровани, но по никакъв начин не сме и впечатлени. Оптимус си е Оптимус, но всичко е някак прекалено очевидно.

Тийзър плакат на „Трансформърс 3”

Премиерата на „Transformers: The Dark of the Moon”, който ще бъде в 3D, е насрочена за 1 юли 2011 и освен обичайните лица Шая Лебоф, Джон Туртуро, Джош Дюмел и Тайриз Гибсън, в него ще видим Патрик Демпси, Алън Тюдик, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джон Малкович, Кен Джонг и уникалната Франсис Макдормънт.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. И аз се усъмних сутринта като го видях, ама щом сте казали вие – значи е вярно. 😛

  2. В сайта на Майк Бей казаха, че постера не идва от Парамаунт – тоест че е истински, но не е част от официалната маркетингова кампания на студиото. Просто е фен-арт използван за ранно привличане на вниманието.

    Между другото, първия трейлър на Транс 3 излиза буквално след няколко часа!! Вече съм на 27, но не мога да скрия вълнението си и го очаквам като малко дете Коледа : )