Както си е традицията с напълно откачения сериал „American Horror Story”, някъде около седмица преди премиерата на сезона имаме възможност да видим началните му надписи. Така беше с първи и втори сезон и разбира се, сега – десетина дни преди началото на посветения на вещици трети сезон – с най-голямо удоволствие ви представяме началните надписи, които са съвсем очаквано чалнати, обещаващи и като че ли напомнят повече на първия сезон, отколкото на втория (добро решение, по нашето скромно мнение).

Колкото и яко да изглеждат, повече ни радва най-новият плакат на сезона, който досега нямахме възможност да ви представим. Предлагаме ви и една лека вариация от официалната Facebook страница, която ще оставим без абсолютно никакъв коментар – няма какво да го хвалим, той сам се „фали” (и Джесика Ланг също).

И последно (засега, а имайки предвид че до премиерата на сезона има броени дни, може би наистина ще е за последно) искаме да добавим едно от любимите ни „American Horror Story” промота. Честно казано, може и вече да сме го пускали, но няма как да проверим – за съжаление, постоянно махат клиповете, един дявол знае защо. Дори и да се повтаряме обаче, пак си заслужава, защото за разлика от повечето клипове, този представя част от главните герои и дори част от най-общия сюжет – нещо нечувано за реклама на „American Horror Story”.

http://www.youtube.com/watch?v=lOeW_maS9i4

„American Horror Story: Coven” разказва тайната история на вещиците и вещерството в Америка. Минали са над 300 години от ужасяващия лов на вещици и тези,които са избягали, вече са на ръба на изчезването. Изненадващо се засилват загадъчни атаки срещу вида им и сега младите момичета се изпращат в специално училище в Ню Орлеанс, където да се научат да се защитават. Част от това вълнение е новопристигналата Зоуи (Таиса Фармига), която укрива своя собствена ужасяваща тайна. Притеснена от нарастващата агресия, Фиона (Джесика Ланг), отдавна напусналата глава на сбора вещици, се завръща в града, твърдо решена да опази сестрите си и да унищожи всичко и всеки, който се изпречи на пътя й.

В трети сезон на сериала участват Джесика Ланг, Кати Бейтс, Франсис Конрой, Анджела Басет, Еван Питърс, Таиса Фармига, Ема Робъртс, Сара Поулсън, Лили Рабе, Александра Брекенридж, Денис О’Хеър, Пати Лупоун, Габорей Сидебей и др.

Премиерата на „American Horror Story: Coven” е 9 октомври по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Bitchcraft, първият епизод, най-добре се опитсва с цитата от ревю: Brings Back the Gorgeous Holy What the Fuckery