„Пришълецът”

Неприятни новини за нас и за всички фенове на „Пришълецът”, които с нетърпение очакват предстоящите два филма, с които Ридли Скот ще се завърне на фантастична територия и ще опита да върне старата слава на поредицата, обезкървавена с  „Пришълецът срещу Хищникът”.

От „Bloody Disgusting” (чрез  Script Flags) съобщават, че „Fox” са отложили двете предистории за 2013 и 2014 година, без да дават някаква конкретна информация за причината. Единственото, което ние знаем, можещо да се изтъкне като такава са слуховете, които се завъртяха преди време за проблеми с бюджета. Изнесената информация гласеше, че Скот иска бюджет от 250 млн. (за да направи истински фантастичен епос) както и твърдо „R” рейтинг. Разбира се, на студиото това не им изнася и между тях се е получило търкане.

От друга страна, бе съобщено, че сценарият на Деймън Линелоф – който трябваше да закърпи нещата – силно е впечатлил студиото и с горещи имена като Нуми Рапас и Оливия Уайлд, които се борят за главната роля, всичко изглеждаше, че се движи с прилична скорост. Така че наистина не е ясно какво точно се случва.

Силно се надяваме да не се разпадне целият проект, защото няма да можем да го преживеем.

Повече за проекта четете туктук и тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Ако от FOX искат да режат бюджета по добре изобщо да не се прави този филм.Предпочитам да не го заснемат отколкото да го направят с малък бюджет.

  2. Малък бюджет не значи слаб филм. То на Дистрикт 9 бюджетът му беше мизерните 30 милиона, но това не му попречи да бъде суперски филми. Виж, това за рейтинга истински ме притеснява. Давай Ридли, you can do it, show them bastards!

  3. Абе недей така. Нека ако го правят, да го направят като хората. Не че само от бюджета зависи, но ако го няма – със сигурност няма изобщо да го има филма…

  4. Бюджетът наистина не е чак толкова сериозен проблем, колкото рейтинга. По-добре оскъден откъм зрелище, но атмосферен и творчески независим филм, отколкото епичен PG-13. В случая обаче няма как да е съвсем независим, пък и за подобен проект парите са важни. Просто трябва да се доверят на Ридли Скот и да го оставят да направи нещо смислено с тоя зверски изнасилен през последните години френчайз.

  5. Искам и атмосфера и и зрелища – нещо като двойката! Според мен, сега ако излизаше по кината, "Пришълците" може да мине за "ПиДжи-13".