Ридли Скот

Преди някой да се е зарадвал прекалено много, веднага искаме да кажем, че става въпрос именно за трохички, които напоследък сър Ридли Скот подхвърля наляво и надясно, без общо взето да казва нищо ново. Все пак като огромни фенове както на „Пришълецът”, така и на самия него, сме длъжни да ги отразим.

Този път източник са The Independent, които разговарят със Скот, който разкрива защо на 72 годишна възраст няма намерение да намаля темпото. Статията не е от най-впечатляващите, но все пак е интересна и заслужава един поглед.

Ето с няколко думи за какво става въпрос:

Действието на филма се развива 30 години преди оригинала – което както вече знаехме, означава, че Елън Рипли няма как да присъства – и ще изследва произхода на смъртоносните пришълци. „Филмът ще бъде наистина безкомпромисен и мрачен. Става въпрос за неизследвана територия. Говорим за богове и създатели. Създатели на светове. Дали пришълците са били проектирани като форма на биологично оръжие? Или като вид, който може да отиде на определена планета и да унищожи всичко живо.”

Както ви казахме в началото, информацията не е много, но за нас, като фенове, тя със сигурност внася известна доза спокойствие и допълнително изостря нетърпението ни, най-накрая нещата около тези два проекта да започват да се случват.

А последното нещо, което знаем за тях е, че Деймън Линделоф – един от създателите на „Lost” – доизкусурява сценариите.

Завършваме с цитат от Ридли Скот, който може да ви ориентира за мотивировката му да работи на 3D, която идва от успеха на „Аватар”. „Джим вдигна летвата и сега аз трябва да скоча до там.” И с приятелско намигване завършва: „Няма да му се размине.”

Ако сте пропуснали нещо от досегашната информация за този проект, можете да погледнете тук и тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *