Red State

Само с една снимка и един тийзър постер, Кевин Смит е на път да изтрие изцяло супер неприятния спомен, който ни остави със „Скатавки”.

Все още за сюжета на „Red State” не се знае абсолютно нищо, освен че става въпрос за това как „група тийнейджъри се срещат с ненормален проповедник, който придава нов смисъл на израза „екстремен фундаментализъм”. Може би точно по тази причина този тийзър плакат ни изглежда толкова вълнуващ.

Red State Poster

Както ви съобщихме и миналия път филмът донякъде е вдъхновен от Фред Фелпс, основател на извратената и изпълнена с омраза религиозна организация, позната като Westboro Baptist Church, а неговото филмово аз ще бъде изиграно от отличния Майкъл Паркс.

Освен него във филма ще видим и Кевин ПолакДжон ГудманКайл ГалнърМайкъл Ангарано и Мелиса Лио, които по думите на самия Смит са там „защото искат да бъдат там. Няма нито един от тези отвратителни „soul-fucking” играчи, които само си чакат чека. Страстта е тази, която ни е събрала, любовта към това, което правим/казваме ни е скрепила и този филм е резултатът; филмът е чадо, родено от любов.”

Стискаме палци това да не се окажат само празни приказки.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments