„Red State”

По принцип доста харесваме Кевин Смит, въпреки че има и няколко ужасяващи провала като режисьор. Дали „Red State” ще е един от тях не се знае, но скоро ще стане ясно, защото филмът вече се снима, а вчера Смит представи и първия кадър на феновете си в Twitter.

Може би, за да ви стане по-ясно какво виждате и за да оцените по достойнство снимката, трябва да знаете малко повече за филма. За съжаление обаче, информацията е кът.

Майкъл Паркс

За сюжета единственото, което знаем е „група тийнейджъри се срещат с ненормален проповедник, който придава нов смисъл на израза „екстремен фундаментализъм”. Точно този проповедник е един от главните герои (чийто тил виждате по-долу). Той е донякъде вдъхновен от Фред Фелпс, основател на извратената и изпълнена с омраза религиозна организация, позната като Westboro Baptist Church и е изигран от изключително добре подбрания актьор Майкъл Паркс , който и без това си изглежда страховит, а тук предполагаме, че направо ще е ужасяващ.

Сред останалите актьори са Кевин Полак, Джон Гудман, Кайл Галнър, Майкъл Ангарано и Мелиса Лио.

Това, което държим да кажем, е, че каквото и да се случва с тийнейджърите и фундаменталистите, няма начин в този хорър да има повече ужаси отколкото в „Скатавки”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *