Напоследък се навъдиха сериозен брой хорър антологии (най-новата май е продължението „S-VHS”, чийто първи трейлър видяхме неотдавна), някои по-качествени, други по-слаби, подобно на самите късометражки, от които се състоят – разбира се, не е нова идея и след своеобразното възраждане през последните няколко години, даже започва да се поизтърква. Но все пак форматът „ужаси на парче” явно работи и новият хорър „Sanitarium” се опитва да използва плюсовете, но без да рискува с прекалено голям брой сюжети (и съответно прекалено много режисьори, които няма как да са на едно и също ниво).

Sanitarium” всъщност е триптих от отделни истории на пациенти в един и същи санаториум, при това изключително съмнителен санаториум, имайки предвид, че главният лекар в него е Малкълм Макдауъл. Вижте първия трейлър на филма – изненадващо добър, Red Band, както си трябва, и с Макдауъл в ролята на изключително „creepy” диктор. С този глас, как да не участва в подобни филми! То отвътре си му идва…

http://www.youtube.com/watch?v=E55KU3WU2vQ

Малкълм Макдауъл

Sanitarium

Лу Даймънд Филипс

Sanitarium

Sanitarium” е хорър на Брайън Рамирес, Кери Валдерама и Брайън Ортиз (всеки от тях режисира една трета от филма), а в главната роля, обединяваща трите истории, е Малкълм Макдауъл. Компания му правят Лу Даймънд Филипс, Робърт Енглънд, Джон Глоувър и други.

Премиерата е 1 март на Международния филмов фестивал в Маями.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *