Всяко поколение си има тийн-комедии, които съответните млади хора намират за забавни, повтарят заучени cool-лафчета и (в някои случаи) се опитват да подражават на стила на обличане на персонажите. Неразбраните младежи – в случая с Bottoms акцентът е поставен върху девойки, които са със специфична queer-ориентация, защото е актуално и важно да се акцентира върху феминизма, (вечно) продължаващата еманципация на „слабия“ пол и правата на гей-хората – най-често се организират в някакъв клуб, за да се нахъсват взаимно и да си го върнат на онези, които ги мачкат в гимназиалната джунгла. Положението е „който оцелее“ – досущ като в живота!

Хубаво е, че в пространството си се появяват нецензурирани трейлъри, за да няма недоразбрали какво точно представлява поредното забавление. В него участват Рейчъл Сенът, Айо Едъбири, Хавана Роуз Лин, Кая Гербер, Никълъс Галицини, Дагмара Доминшчук и Маршън Линч, а ето какво представлява филмът според официалния синопсис:

Уникално свежата и нецензурна комедия е фокусирана върху две момичета, които си организират „боен клуб“, за да загубят най-сетне девствеността си в отбора на мажоретките. Налудничавият им план проработва. Бойният клуб придобива популярност и много бързо най-готините момичета в гимназията започват да се маризят сериозно – с идеята да се научат на „самоотбрана“. Двете девойки, които са започнали цялата афера, се опитват да се измъкнат от ситуацията, преди някой да разкрие какви идеи са в основата на цялото начинание…

Режисьор на Bottoms е Ема Селигман, позната с дебютния си филм „Shiva Baby“, която работи и по сценария на новата си творба заедно с актрисата Рейчъл Сенът. Премиерата на новото им общо творение в шатските киносалони се очаква на 25 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *