Колин Фарел - "Зов за завръщане"

Знаете, че не си падаме особено по Лен Уайзман, а съвсем никак по излишни римейци, но какво да се прави, продължаваме да пишем за „съвременния прочит” на „Зов за завръщане”. Отчасти за да ви предупредим, отчасти от любопитство  – знаете, от онзи вид, който ви кара да се заглеждате по катастрофи.

Вече споменахме, че режисьор е Уайзман, а от няколко седмици се носят слухове за главната роля и трите звезди, обсъждани за нея – Колин Фарел, Том Харди и Майкъл Фасбендър. И трите имена навеждат на мисълта, че новият филм няма да има нищо общо с класиката от 1990. От друга страна, никога няма да има втори Арнолд Шварценегер, а и Уайзман не е вманиаченият на тема секс и насилие Пол Верховен.

Сега Variety обявяват, че „Sony” са предложили ролята на Колин Фарел и въпреки че все още не е сигурно, шансовете той да приеме са големи. Ние нямаме нищо против Фарел, даже напротив, той има опит с Дик със „Специален доклад” на Стивън Спилбърг – една от най-добрите екранизации въобще –  но все пак, наистина не ни вълнува кой ще участва в римейка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *