Джеймс Уан е име, което може да поляризира всяка една дискусия, стане ли дума за хорър филми. Все пак неговото влияние върху жанра последните 10-15 години със сигурност не може да се отрече. Повечето биха се съгласили, че той е по-комерсиален режисьор и разчита на евтини и не толкова оригинални идеи. Това не пречи да има и добри попадения, дори и извън рамките на жанра. Поредици като „Убийствен пъзел”, „Заклинанието” и „Коварен капан” успяха да се наложат доста успешно и фен базата му не е малка.

Пет години след своя последен филм на ужасите в лицето на „Заклинанието 2”, Джеймс Уан се завръща към любимия жанр с „Malignant”. Новото предложение на австралийския режисьор изглежда ще комбинира слашър елементи с огромна доза свръхестествено.

Вижте и самата реклама:

Кадрите определено изглеждат прилично и работата на Джеймс Уан си личи. Пригответе се за много jump scare моменти и, надяваме се, солидна доза напрежение, а защо не и малко страх. Признаваме, че ни харесва видяното, а и част от екипа ни харесваме работата на режисьора. Все пак ще запазим здравословна доза скептицизъм и ще коментираме повече след като гледаме филма.

Malignant” е описан като нов и оригинален филм, който се фокусира върху главната героиня Мадисън. Тя е парализирана от шокиращи видения за жестоки убийства. Положението само се влошава когато тя разбира, че тези сънища всъщност са реалност.

Вижте няколко снимки, както и официалния плакат на филма:

MALIGNANT MALIGNANT MALIGNANT MALIGNANT-_-TW-FB

Malignant” е режисиран от Джеймс Уан по сценарий на Акела Купър. Идеята е на Джеймс Уан и Ингрид Бису. В ролите ще видим Анабел Уолис, Мади Хасон, Маккена Грейс, Джейк Ейбъл, Джордж Йънг, Ингрид Бису и други.

Премиерата е насрочена за 10 септември тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Изглежда интересно, макар да отъпква стари пътеки. Има намигвания към giallo жанра, както Уан обеща, но засега не виждам тази оригиналност, за която той не спря да говори. Дано не се окаже, че главната героиня е убиеца, както трейлъра намеква.

  2. Нямам идея дали „Demonic“ ще е добър филм, но неговият трейлър изглежда в пъти по-любопитно и артистично от поредната банална jump scare тъпотия на тая напаст Уан…

    1. Demonic май съм го гледал и е добър. Нещо такова ми се върти в главата 🙂 Ама Уан ще го признаеш само ако направи филм без jump scare и да те уплаши, а

    2. Премиерата на „Demonic“ е през август бе, Нострадамус 😀