Tucker & Dale vs Evil

Evil is in the eye of the beholder!

Знаем, че „Tucker & Dale vs Evil” го има по торентите от няколко месеца, но честно казано не ни пука особено от този факт и смятаме да си го представим като нещо ново и предстоящо. Пък и винаги има възможност да сте го подминали като някаква пълна простотия и сега да видите, че сте направили сериозна грешка.

Няма обаче да ви губим времето в излишно философстване, а направо ще пристъпим с представянето на забавния трейлър и на чудния плакат. Само ще кажем, че добрата хорър-комедия е рядко животно и качествените заглавия трябва да се ценят. А по всичко, което виждаме и чуваме, „Tucker & Dale vs Evil” е повече от качествен.

Пълни кретени, просто – Алън Тюдик винаги ни е бил любимец, но тук просто разцепва…  буквално! 🙂

А сега вижте и обещания, страхотен рисуван плакат.

Tucker & Dale vs Evil

Режисьор на филма е Илай Крейг, а в ролите са Алън Тюдик, Тайлър Лабийн, Катрина Боуен, Джеси Мос и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Значи не само на мен ми се е „сторило“, че фимла е ценен, и да, определено смятам, че е нова и свежа глътка хорър-комедия. Аз си чакам някакво по-BluRay качество за да му се насладя поне на 80% (за 100% е нужен „голям екран“ 😉 ) и не на последно място, благодаря за новината! (браво Дринов)

  2. O, наистина е яко, страхотна пародия на слашър филмите
    гледах го по погрешка по тракерите 🙂 В моя защита ще кажа, че го помислих за порно

  3. ахаххахахахаххахахахаххахахаххахахахаха, не не не не не, имайте малко милост бе хора, ще умра от смях 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  4. Мда, бива филмчето… В смисъл бива я идеята да иронизират всички тези тъпи клишета, които са задължителни за слашърите 🙂 А и двамата са пълни дебили :Д

  5. С тези добри отзиви, а и с моята любов към жанра, нямаше как да го пропусна.

    Е, няма класата на Shaun of the Dead или Zombieland, но е и друг поджанрът; хуморът си е доста добър, реферънсите са правилните, но с тая кабинка и с тея моторни резачки да се оставиш Брус Кембъл да не ти направи едно камео си е пропуск. Според мен, филмът беше спрян най-вече от режисьорска страна, липса на креативност и спорен пейсинг, особено към края, но някои ще кажат, че това може да се нарече опит за old-school-лие.

    Хората, които го гледат, най-вероятно знаят защо ще го гледат и със сигурност ще им хареса достатъчно. Още повече, че в хорър-комедията има много за правене, а още няма достатъчно добри филми. Безспорно Тъкър и Дейл добавят +1 за попаденията в списъка.

    И последно- добре че е Операция Кино, иначе щях да го гледам със забавяне, мерси много! 😀

  6. Е, щом един човек го е открил заради нас, значи си заслужава да пускаме подобни новини за филми, които отдавна се мотат по торентите. 🙂 🙂