Кейт Бекинсейл е секси! Да не кажем суперсекси. Абе, последно, нека се спрем на една от най-сексапилните актриси работещи в момента. Поради тази причина, новината, че отново ще видим прелестното й тяло, облечено в плътно прилепнал латексов костюм, ни се вижда просто отлична. Единственото лошо нещо е, че става въпрос за четвъртата част на поредицата „Подземен свят” , която лично за нас трябваше да приключи още с двойката.

Новината идва от CHUD, които са получили потвърждение за кастинга от пресрилийз, в който се казва още, че все още се търси режисьор – явно слуховете за това, че Уайзман ще се завърне не са верни – снимките се очаква да започнат през пролетта на 2011 и най-важно, никъде в това съобщение не се споменава и дума за това, което се знаеше с почти 100% сигурност – че филмът ще бъде заснет на 3D. Може би вече е назрял моментът този факт да не бъде съобщаван, то си се разбира от само себе си.

Трябва да кажем обаче, че в нета витаят някои подозрения подхранени от информацията – спомената в същото прессъобщение – че във филма ще се появи дъщерята на Селина, което кара много хора да смятат, че Бекинсейл, така да се каже рано-рано ще спрат да я дават, и че дъщеря й ще е в главната роля. Ако това се окаже вярно, силно се надяваме, че тази дъщеря ще е поне на половина толкова секси колкото Бекинсейл, защото в противен случай отказваме да го гледаме този филм.

Кейт Бекинсейл

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ха-ха-ха! Лилия, направо ми пълниш душата! Приятно е да энае човек, че си наоколо – эа кураж! 🙂

  2. Ще го гледаме, как иначе. Малко фен си падам на поредицата, въпреки гадно изглеждащите върколаци. А Лен да се захваща за работа – да не се офлянква!