Ден след като разбрахме, че Гийермо дел Торо е отказал предложение да застане начело на подготвяния „Star Wars: Епизод VII”, и че има намерение да се завърне към спрения „At the Mountain of Madness” и да го предложи на друго студио (една от най-добрите новини, които сме чували напоследък), Дел Торо остава на топа на устата, като ни предлага да видим нов трейлър на фантастичния „Pacific Rim”.

Първата реклама остави доста хора с горчив вкус в устата и, макар ние да не сме от тях – на нас си ни хареса и смятаме, че филмът има огромен “geek” и всякакъв друг потенциал, в пространството остана да виси въпросът дали концепцията „гигантски роботи срещу гигантски чудовища” е само фенски мокър сън без всякаква друга стойност и дали в действителност имаме някакви шансове за наистина качествен филм. Сещате се, с качествен сценарий, добре изградени герои и т.н.

Е, този нов трейлър не дава отговор на тези въпроси, нито разкрива повече елементи от визията и от историята, както си пожелахме миналия път, но за сметка на това предлага един-два нови кадъра и е една идея по-кратичък, което му придава повече ударност.

Като допълнение ви предлагаме да видите едно видео, в което самият Гийермо Дел Торо коментира първия трейлър и разкрива малко повече информация около филма.

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени „Jaegers”, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Офф… нещо не ми вдъхва доверие. Твърде много напомня на Трансформърс и Батълшип!:(((