„Fantastic Four”

Да, знаем, че онзи ден писахме за планираното възкресяване на „Фантастичната четворка”, но този път ще си говорим не за актьорите (и гърдите на Алис Ив), а по не дотам привлекателната, но особено важна тема за режисьор. Кой ще поеме юздите на „зрелия” прочит?

Според Comic Book Movie „Fox” обмислят кандидатурите на трима талантливи, но крайно различни режисьора: Джо Карнахан („А отборът”, „Димящи аса”), когото харесваме и който разбира от екшън и дори как да го комбинира с комедия, умореният от Хари Потъри Дейвид Йейтс, когото не сме сигурни, че харесваме, и Джеймс МакТийг, който се изложи с „Нинджа убиец”, но пък се справи отлично с „V като Вендета” и от когото с интерес очакваме предстоящия филм за Едгар Алан По.

Джо Карнахан, Дейвид Йейтс и Джеймс МакТийг

Имайте предвид обаче, че като казваме кандидатури, определено нямаме доказателства, че Карнахан, Йейтс и МакТийг наистина се интересуват от проекта. За сметка на това от „Fox” се интересуват от тях. Както и от Брус Уилис, защото, според Comic Book Movie, след като оповестиха, че Нещото ще е изцяло CGI, от студиото искат Уилис да го озвучи (и да се появи за малко в началото на филма). Звучи интересно, но това е информация, идваща из дълбоките и мрачни дебри на слуховете и спекулациите. Лично на нас тримата режисьори ни звучат малко по-реалистично.

Понякога, когато прочетете новина за двама, трима или повече режисьори, които се обмислят за някой проект, не ви ли се иска всички да направят по един вариант с един и същи сценарий и един и същи екип актьори? И тогава, ако тези тримата не направят доста различни филми, ще имаме неопровержимо доказателство, че „Фантастичната четворка” целенасочено е създаден тъп.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *