„Super 8” е предистория на „Чудовищно”?

Джей Джей Ейбрамс е майстор на тайните проекти и конспирацията, затова и очакването на трейлъра на най-новия му филмов проект „Super 8”, събужда въображението на всички фенове. По предварителна информация той трябва да бъде прикачен пред „Железният човек 2” в дебюта му на територията на САЩ този петък.

По-паметливите от вас сигурно помнят, че преди няколко години, по същия начин дебютира и тийзърът на „Чудовищно”, който бе приложен пред „Трансформърс”. Сега, тази аналогия съвсем не е случайна, защото от „Vulture” потвърждават, че „Super 8” е свързан с вселената на „Чудовищно” предполагаемо като предистория, но със сигурност не и като продължение. Следва описание какво точно се вижда в трейлъра „група деца снимат филм със Super 8 камера през 70-те или 80-те години, когато забелязват извънземно същество в рамката на кадъра”.

Това описание и слуховете, че този път самият Ейбрамс ще режисира, директно отпращат към по-ранната информация, отново разпространена от „Vulture”, с която ви запознахме и ние за научно фантастичен проект на Ейбрамс – направен като „омаж” към творбите на Спилбърг от 70-те и 80-те. – в който по всяка вероятност ще присъстват извънземни.

Преди някой да е припаднал (или ако е мъж, да е изгубил съзнание), трябва да отбележим с големи букви, че макар нещата да се напасват чудесно, засега всичко е в сферата на спекулациите. Няма да ви казваме обаче, колко много искаме да се окаже истина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Джей Джей току-що обяви, че Super 8 няма да има нищо общо с Cloverfield… Сега съм 100% сигурна, че ще е свързан 🙂

  2. По-добре да не е. Предпочитам някое пост-апокалиптично продължение. 🙂