Една седмица ни дели от Хелоуин и е време да хвърлим нов поглед към първата пълнометражна анимационна версия на емблематичното „Семейство Адамс“ („The Addams Family“).

Официалният синопсис на филма ни разкрива, че Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора уют… Досега! Уенсди се сблъсква със социална среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности!

Разбира се, и другите познати и култови герои, създадените от Чарлз Адамс още през далечната 1938 г. като рисунки в The New Yorker – чичо Фестър, Баба и икономът Лърч, както и по-късните добавки Нещо и Братовчедът То – също присъстват в „Семейство Адамс“. Вижте ги в долния трейлър, в два клипа (единият от които – „Семейна вечеря“, представяме ексклузивно на български), както и в поредица постери.

ADF_DOM_CHARACTER_MORTICIA_BG ADF_DOM_CHARACTER_PUGSLEY_BG ADF_DOM_CHARACTER_WEDNESDAY_BG ADF_DOM_CHARACTER_LURCH_BG ADF_DOM_CHARACTER_GRANDMA_BG ADF_DOM_CHARACTER_FESTER ADF_DOM_CHARACTER_COUSIN_BG ADF_DOM_CHARACTER_THING_BG

Режисьори на „Семейство Адамс“ („The Addams Family“) са Конрад Вернън и Грег Тиърнън („Sausage Party”), а сценарият е дело на Мат Либерман („The Christmas Chronicles”) и Памела Петлър („Corpse Bride”, „Monster House”), по образите, създадени от Чарлз Адамс. В оригинал ролите озвучават Чарлийз Терън, Оскар Айзък, Клои Грейс Морец, Ник Крол, Фин Улфхард, Бет Мидлър, Алисън Джани, Мартин Шорт, Катрин О’Хара, Титус Бъргс, Дженифър Луис, Елси Фишър, Ейми Гарсия, Снуп Дог и др.

Премиерата е на 1 ноември, с предпремиерни прожекции от 31 октомври – точно за Хелоуин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *