Том Харди е Venom

По-рано тази година Sony обявиха филм за Венъм, един от най-известните злодеи на Човека паяк. Въпреки че продуцентът Кевин Файги разкри, че филмът няма да бъде част от обединената киновселена на Marvel, „Venom” крие огромен потенциал – той ще бъде R-rated, подобно на „Логан: Върколакът” и „Дедпул”, в главната роля е Том Харди, а режисьор е Рубен Флейшър („Zombieland”). Филмът се снима вече две седмици, стана ясно, че той ще адаптира частично комикса „Lethal Protector”, в който Венъм се превръща от злодей в антигерой, като самият Анди Съркис потвърди, че Харди ще използва motion capture технология за пресъздаването на образа.

В комикса „Lethal Protector” Еди Брок/ Венъм и Спайдър-Мен се уговорят да се оставят намира, ако Венъм се изнесе в Сан Франциско и спре с чудовищните престъпления. Съвсем скоро обаче един от бащите на една от многото жертви на Венъм започва да планира отмъщение и наема група от наемни убийци, които тръгват по следите на Еди Брок; „Lethal Protector” включва още няколко различни създания, обвързани със симбиота – Писък, Бунт, Агония, Бой:

Писък, Бунт, Агония, Бой

Създателят на Венъм – Тод Макфарлан, сподели следното относно предстоящия филм:

Том Харди е отличен избор за ролята, а фактът, че ще бъде с рейтинг R сгря душата ми. Сега въпросът е колко R-rated по-точно ще бъде? Защото видяхме и „Логан”, и „Дедпул”. Ако аз правех филма, щеше да е ш*бан ужас, а не знам дали им се прави това и дали така се продават играчки и фланелки.

От официалната страница на филма в Twitter разполагаме с официален поглед върху Том Харди като Еди Брок:

Том Харди като Еди Брок Том Харди като Еди Брок

А в YouTube вече има видео, посветено на физическата подготовка на Харди в ролята:

https://www.youtube.com/watch?v=pVeL1eBIQpA

Снимките на „Venom” продължават в Атланта, Джорджия. В актьорския състав са още номираната за четири награди „Оскар” Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Джени Слейт и други. Сценаристи са Джеф Пинкнър („Изгубени”) и Скот Розенбърг („Да изчезнеш за 60 секунди”).

Премиерата е на 5 октомври 2018.

tomhardyeddiebrock

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Хем се надъхвам, хем се чудя не е ли грешка, че още в първия филм Venom ще бъде антигерой. Персонажът има нужда от убедителна транформация, а не виждам как и дали в рамките на 2 часа ще могат качествено да го превърнат от злодей в по-положителен протагонист. Освен това по този начин евентуалната бъдеща фрикция (xaxa) cъс Спайди става някак ненужна.

  2. Преди 1 седмица излезе китайски трейлър на Лигата…
    Знам, че не е по темата, но кой по-дяволите е русокосия между жената, аквамен, киборг, светкавицата и батман на 0:52 секунда от трейлъра??????!!!
    Алфред???… Зелената латерна!?
    Между другото излязоха слухове и от непотвърдени източници, които са гледали 25 мин от филма (някакви скрийнинги), и които твърдят, че Зелената латерна се появява във филма…
    https://www.youtube.com/watch?v=GPUm4-BNrdA&t=52s

    1. Този, за когото се чудиш, е Алфред. По темата за „Фенерите“ във филма: Доколкото разбира, част от корпуса на Зелените фенери се появява в битката м/у Steppenwolf и хората/атлантида/амазонките. И още нещо интересно: Днес, около 15:30 в групата „DC Watchtower“ във фейсбук некъв „хвърли бомбата“, заявявайки че Супермен се появява само в пост-кредит сцена. Не е потвърдено все още, де… Но не бих се изненадал да е истина.

    2. Слухът за Супермен е тотална не-истина, но (spoiler!) камеото на Фенерите беше куул 🙂