Мина повече от година, откакто споделихме новината, че Райън Джонсън работи по първия си телевизионен проект, озаглавен „Poker Face”. Разбираемо обаче, след като пандемията забави работата по дългоочаквания от феновете (и от студиото) „Вади ножовете 2“, всичките му планове се изместиха във времето. Сега обаче снимките на препълнения със звезди „whoddunit“ приключиха в Гърция и е време Джонсън да се насочи към следващата си мистерия – този път в телевизионен формат.

Припомняме, че „Poker Face” ще бъде 10-епизоден сериал в стрийминг платформата на NBC Peacock. Той ще има структура тип „мистерия на седмицата“, а в главната роля ще видим страхотната Наташа Лион („Russian Doll”). По-голямата част от подробностите за сюжета още се пазят в тайна, но предполагаме, че сравнително скоро трябва да се обяви поне какво ще направи сериала различен от всички други хиляди полицейски шоута по телевизията. Разбира се, таланта на Райън Джонсън е огромен плюс, който вече отличава „Poker Face” от всичките му неразличими един от друг събратя, но предполагаме, че ще има и някаква друга врътка.

Другата новина, която научаваме е, че в засега необявена роля, към актьорския състав се включва Джоузеф Гордън-Левит. Той и Джонсън са стари колаборатори, като първо работиха заедно още през 2005 по „Brick“, а след това по „Looper: Убиец във времето”, като Гордън-Левит има и малко гласово появяване в „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Работата между двамата очевидно върви, което винаги е добър знак за нови проекти и приятно за гледане от страна на публиката. Въпреки че не се знаят никакви подробности за героя му, нито пък дали ще участва във всеки епизод, или само в някои, се радваме от тази новина. Гордън-Левит е на екраните ни по един или друг начин вече от години и винаги е добре дошъл, а комедийните му заложби не подлежат на никакво съмнение, така че подозираме, че няма да изостане от Наташа Лион.

Poker Face” е написан, режисиран и продуциран от Райън Джонсън.

За момента начална дата на снимките не е обявена, но ще се ослушваме за следващи подробности около кастинга и ще ги споделяме своевременно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *