В средата на ноември миналата година ви представихме първата снимка на Ерик Бана от най-новия хорър трилър на Скот Дериксън („Дяволът в Емили Роуз”, „Sinister”) „Deliver Us from Evil”, който тогава се казваше „Beware the Night”.

Deliver Us from Evil” е вдъхновен от „действителни събития” (ама, разбира се!) и разказва за полицай Ралф Сарчи, който се бори с личните си проблеми, докато разследва случай с необясними и силно обезпокоителни убийства. Той обединява сили със свещеник ренегат, който е убеден, че зад ужасните престъпления се крие демонична сила.

Сега Screen Gems разпространиха първите два трейлъра на филма, които не разкриват много от историята, но дават добра представа какво можем да очакваме като цялостен тон и атмосфера.

http://www.youtube.com/watch?v=KiIxgiReLeU

Последният хорър трилър на Дериксън „Sinister” ни разочарова мъничко (не беше толкова лош, колкото „Денят, в който Земята спря” например, но беше абсолютно типичен и без нещо, което да го отличи от хилядите подобни филми) и се надяваме тук режисьорът да се реваншира.

За съжаление обаче, в трейлърите (особено в първия) не виждаме нищо, което да ни грабне истински – единственият плюс е участието на Ерик Бана, когото много харесваме, въпреки че напоследък се снима само в глупости.

Все пак ще изчакаме по-пълен трейлър преди окончателно да формираме очакванията си за филма, а междувременно можете да видите една-две нови снимки.

„Deliver Us from Evil” - Ерик Бана

„Deliver Us from Evil”

Режисьор на „Deliver Us from Evil” е Скот Дериксън, а в ролите са Ерик Бана, Оливия Мън, Едгар Рамирес, Шон Харис, Джоел МакХейл, Валентина Рендон и др.

Премиерата е 2 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Единственото, което ми излезе на български по въпроса, браво!