Ако в момента има някой в Холивуд, който знае как да ръководи огромни продукции и да ги докара успешно до финала им, това без съмнение са братята Джо и Антъни Русо. Напоследък не сме се присещали много-много за „Отмъстителите: Краят”, но това е, защото той не е така дебатиран, както бяха други финали тази година – той просто е добър, хората не спорят за това. Но сега, когато новият проект на Русо също се очертава да бъде нещо изключително мащабно и амбициозно, веднага отправяме мисли към това как добре се справят те с такива начинания.

Проектът се казва „Citadel” и е интересно определян като „мулти-сериал”. Доколкото ни става ясно, това означава, че шпионският екшън-трилър ще има американска версия, но същевременно ще започне локални продукции на местния език в Италия, Мексико и Индия. Такъв проект не се започва просто от нищото току-така, а очевидно ще има идеи за събиране на различните истории една с друга, или всички на едно място. И кой друг да подкрепи и продуцира такава мащабна идея, освен Amazon.

Голямата друга новина около „Citadel” e, че в американската версия главните роли ще бъдат поети от Приянка Чопра и Ричард Мадън. Чопра (по мъж Джонас) в момента е огромна звезда, въпреки че не бихме определили славата й като на добра актриса – тя просто е известна. Въпреки това имаме известни надежди за нейните способности, тъй като чарът ѝ определено е на много високо ниво, водила е и няколко години сама успешен сериал – „Quantico”. Нямаме достатъчно знания по въпроса, че да си позволим да говорим за дългата ѝ кариера в Боливуд преди, но няма как да е била толкова успешна случайно. Мадън пък все повече ни впечатлява в последните години, разбира се като Роб Старк, беше супер в поддържаща роля в „Рокетмен”, но абсолютно ни разби в „Bodyguard”. Двамата ни изглеждат като много приятна комбинация и със сигурност ще ги гледаме с удоволствие на екран заедно.

Към „Citadel” освен това се присъединяват много сериозна група сценаристи, всички от които имат впечатляващи екшън кредити в резюметата си. Джош Апелбаум е работил „Мисията невъзможна: Режим фантом” и „Наричана още”. Скот Розенбърг е написал и двата нови „Джуманджи” филма. Джеф Пинкнър е писал за „Изгубени”. Тримата, заедно с Андре Немец, от години работят заедно по сериали като „Zoo”, „Happy Town” и „Life on Mars”. Такава дългогодишна колаборация ни носи доста добро предчувствие за предстоящия мулти-сериал. Под вещото ръководство на Джо и Антъни Русо усещаме, че тук има потенциал за нещо наистина специално.

За сега стартова дата на продукцията все още няма, но ще се ослушваме за още новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Братята да не се помотват, ами да се залaвят час по-скоро с „The Whisper Man“.

    1. Първо Cherry и после Шепнещият 😉