Като фенове на комиксовите филми, че сме скептично настроени по принцип към DC-вселената в момента, така е. Че се опитваме винаги да се фокусираме върху надеждата за по-добри попадения, също е така. Няма как да не кажем, че с всеки излизащ рекламен материал, „Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“(„Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)“), ни изглежда все по-откачено, все повече като B-movie, но най-вече – все по-забавен и все повече не за изпускане.

Вижте вторият трейлър, който се фокусира повече върху Харли Куин (Марго Роби) и нейните съзаклятнички, отколкото първия, и ни кажете, че не ви носи усещане за абсолютна радостна анархия:

Цветовата гама, с която е пропит целия трейлър, ни носи надежда, че този филм, ще бъде нещо, което наистина не сме виждали от DC-вселената до сега. Гласът зад кадър на Харли, комбиниран с невероятните кадри, които виждаме (например този с ритникът във вода), ни карат да си мислим, че ще видим екшън, чийто еквивалент не сме срещали в комиксовите филми до сега. А това, че най-сетне виждаме Юън Магрегър да слага „Черната маска”, наименуваща героя му, е страшен бонус за хардкор феновете на комиксите.

Кадрите с преследването с коли безспорно изглеждат доста изкуствено, но не на това се фокусираме. Това, че се набляга на персонажите, на това, че те се забавляват, на това, че са комиксови герои – ето това ни носи доброто предчувствие за „Хищни птици“. Откога не сме виждали трейлър, който не се опира върху това колко награди имат актьорите в ролите, а на комиксовата им афилиация? Със сигурност няма да бъде любимият ни филм за годината, но че ще бъде забавен и различен, и уникален, за разлика от останалите филми за супергерои, антигерои и суперзлодеи – за това наистина вярваме, че има огромна надежда.

Не ни вярвате? Ето ви плакати на героите, в един от които Марго Роби е сравнена с Венера на Ботичели. Това е точно признакът на високо самочувствие, което отива на Харли Куин, след като се е разделила с Жокера, и искаме да видим как се проявява във филма.

birds_of_prey_ver11_xlg birds_of_prey_ver8_xlg birds_of_prey_ver7_xlg birds_of_prey_ver10_xlg birds_of_prey_ver9_xlg birds_of_prey_ver13_xlg birds_of_prey_ver12_xlg birds_of_prey_ver6_xlg birds_of_prey_ver15_xlg birds_of_prey_ver16_xlg

Режисьор на „Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“ („Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)“) e Кати Йен по сценарий на Кристина Ходсън. В главните роли са Марго Роби, Мери Елизабет Уинстед, Джърни Смолет-Бел и Роузи Перез.

Официалната премиера е насрочена за 7 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Пълна чалга! Цветовата гама е наистина страхотна, но дотам – всичко друго е леш отвсякъде.

  2. На ниво трейлър нещо не ме грабва. Но това нищо не значи, разбира се 🙂 За февруари ще е първият филм, който ще гледам

  3. На мисис Роби бих й душкАл флатуленцията дори когит’ има диария!!!

    1. Драго ти си путка брат…Тоя филм ще е пълна шитня,даже хората от форума ти го казаха вече.The Eternals ще е много по-добър и интересен комиксов филм от тая тъпня.Те се осраха вече с тези глупости-гледаш в Ароу Кейти Касиди играе Черното Канарче тука гледаш няква негърка го играе-пълна простотия от всякъде.Колкото и да се биеш в гърдите че ДиСи са по-добри истината е че Марвел са по-дойри.
      Що не си казал нищо за Батман бе твоето приятелче Патинсън ще кърти мивки.
      Ха-ха-ха.Пълен загобеняк си !

  4. Трейлърът е много добър! Доста по-добър е от предишния! Изглежда и този филм няма да е правен на конвейер, както Жокера. А ще покаже нащо по-различно, за разлика от други студиа!

    1. определено ще покаже …един от най-обичаните образи в DCU- Черното канарче, вече е мангалче!!

    2. Е, нали трябва да има дайверсити! Ха-ха! Ти да видиш от Марвел какво ще пуснат в Тhe Eternals – там вече ще видим(по-скоро някои ще видят) първия LGBT супергерой на голям екран! Даже по последно инфо ще е транс! Ха-ха-ха!

  5. Гледам, че вече се появиха членове на ЛГБТ съсловието, които още отсега защитават транс-антологията Тhe Eternals. „Малко“ са неграмотни, ама с гордост се наричат транс! Ха-ха-ха!

    1. Бико, духай под вода, докато изсъхне!!