След началото на фестивалния му път от Сънданс, изключително добре приетият от критиката и доста сериозно очакван от нас „Ain’t Them Bodies Saints” на Дейвид Лаури премина през няколко филмови форума – Карлови Вари, Мюнхен, Йерусалим и др., – а сега на път да се появи и на редовен показ по щатските екрани.

По този повод в нета се появи нов международен трейлър, който припомня очакванията, с които сме се заредили. Той е по-кратък от надъхващия първи вариант (липсват му критическите оценки, които сме се зарекли да запаметим, за да ги сравним с личните си впечатления, ако имаме такива…), но пък е не по-малко ефективен.

Въпреки че историята е прекалено американска и в минало време, обещанието да видим Кейси Афлек и Руни Мара в ролята на влюбени бандити изглежда някак много като… „Бони и Клайд”-спомен. Което не е непременно недостатък, пък и двамата са добри актьори.

Като допълнение вижте и два нови постера.

Ain’t Them Bodies Saints

Ain’t Them Bodies Saints

Режисьор и сценарист на „Ain’t Them Bodies Saints” (преименуван във френския плакат по-горе на „Любовниците от Тексас”) е Дейвид Лаури, а в ролите освен Кейси Афлек и Руни Мара, ще видим още Бен Фостър, Кийт Карадайн, Нейт Паркър, Чарлс Бейкър и др.

Филмът тръгва на екран отвъд Голямата вода петък, 16 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *