Брюл и Хемсуърт

Не ни се говори за последния провален проект на Рон Хауърд, така че по примера на самия режисьор няма да оплакваме огромния пропуск, набързо ще преминем над бездната на хейтърството с плътно затворени очи и ще обърнем поглед към следващия му проект, „Rush”. Според Variety Хауърд вече е избрал основните си актьори и честно казано, добре му се е получило – Даниел Брюл за ролята на пилота от Формула 1 Ники Лауда, Крис Хемсуърт за пилота Джеймс Хънт и Александра Мария Лара в главната (засега неизвестна) женска роля.

Сценарият на „Rush” е на двукратно номинирания за „Оскар” Питър Морган („Кралицата”, „Фрост/Никсън”) и разказва за австрийския пилот Андреас Николаус Лауда, по-известен като Ники Лауда, и напрегнатото му съревнование с британеца Джеймс Хънт. През 1976 Хънт печели рали, в което Лауда едва не изгаря след сериозна катастрофа. Въпреки това, едва 6 седмици по-късно Лауда (събудил се от кома и загубил дясното си ухо) отново е зад волана.

Сигурни сме, че и Брюл и Хемсуърт ще се справят отлично с ролите си и предполагаме, че те нямат нужда от представяне. Но ако се чудите коя е Александра Мария Лара, родената в Румъния германка участва във филми като „Крахът на Третия райх”, „Четецът”, „Младост без младост”, „Control” и „The Baader Meinhof Complex”.

Засега „Rush” си няма премиерна дата или студио, но снимките (в Германия и Великобритания) трябва да започнат в края на 2011 или началото на 2012, след като Хемсуърт приключи работа по „Snow White And The Huntsman”, за който сме споменавали вече.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *