Тази път в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” искаме да ви запознаем с един съвсем човешки проблем, от който никой не е защитен. Живеем в интересни времена, както би казал покойният Тери Пратчет. Светът е в паника и хаос от плъзналия зловещ вирус и едва ли има нещо по-опасно и неприятно от това да ти оживеят дънките. Истината е, че никой не може да се предпази от чифт панталони, които са зажаднели за кръв и отмъщение.

Slaxx” на режисьорката Елза Кепхарт се опитва да предупреди всички за този толкова възможен сценарий. Въпросният чифт от всекидневното ни облекло бива обладан от неизвестна сила и започва да избива служителите на голям и известен магазин за дрехи, които са заключени вътре за през нощта, за да могат да подготвят и подредят новата колекция за нетърпеливите купувачи.

Вижте и първата реклама:

Хорър комедията е продуцирана от същите хора, на които дължим и „Turbo Kid”, като този път са отишли дори една крачка по-далеч.

Slaxx” е режисиран от Елза Кепхарт („Graveyard Alive”), която е и автор на сценария заедно с Патриша Гомез. В ролите са Ромейн Денис, Брет Донахю, Сехар Боджани, Кени Уонг и други.

Филмът се очаква да направи своята премиера през август месец по време на фестивала Fantasia Fest. За момента няма информация кога и дали ще бъде издаден извън Канада.

slaxx-poster-20200712

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Добър потенциал има за поредица – в следващите филми: слип-кастратор, прашка-удушвач, както и сутиен, съден за сексуален тормоз.