Първи поглед към генетично подобрен мега-хищник в ТВ спот на „Хищникът“ на Шейн Блек

от на 2018-06-11
 

За съжаление, първият трейлър на „Хищникът“ („The Predator“) не ни допадна особено, не успокои феновете, които се бяха напрегнали покрай наложилите се преснимания (според слуховете, за да се поизчистят малко смешките за сметка на екшъна и повече кръв в последната третина на филма) и като цяло, не оправда очакванията, че сценаристът и режисьор (и актьор-ветеран от оригиналния филм с Арнолд Шварценегер) Шейн Блек ще успее да върне старата слава на емблематичното извънземно, чието достойнство беше погазено от поредицата „Пришълецът срещу Хищника“ и „Хищниците“ на Нимрод Антал и Робърт Родригес.

Същото се отнася и за най-нова реклама на „Хищникът“ – удължен телевизионен спот, който предлага първия ни поглед към генетично подобрените мегахищници. Припомняме, че според официалния синопсис най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, благодарение на генетичен ъпгрейд с ДНК на други видове. Те се завръщат на Земята, случайно призовани от малко момченце и единствените, които могат да предотвратят края на човечеството, са банда бивши войници и… един учител.

Виждаме толкова много потенциални трагични неща, че чак ни заболява сърцето като си помислим. Но като класически наивници, на този етап предпочитаме да си затваряме очите и да не го мислим и не спираме да се надяваме, че самият филм ще ни предложи нещо повече, от това, което виждаме в рекламите до момента.

За финал вижте един постер, за който не сме сигурни дали е официален или фенмейд. Със сигурност обаче е стар, тъй като обявената премиерна дата отдавана е зад гърба ни.

плакат

Режисьор на „Хищникът“ („The Predator“) е Шейн Блек („Целувки с неочакван край”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Премиерата е 14 септември 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2018-06-11 at 10:22

  След първата реклама, казах че е в стил AVP2, сега ще смъкна малко оценката, в стил Бояна филмс директно за BTV Cinema, някоя четвъртък вечер.
  Яд ме е……

  Отговор

  • d4
   2018-06-11 at 11:03

   Съгласен. Видяното в този спот е тъжно.


 • Иван
  2018-06-11 at 11:23

  Язък за ви за хвалбите за Шейнчо, той никога не е правил добър филм, всички му такива са просто търпими и толкоз!

  Отговор

 • Dredd
  2018-06-11 at 15:01

  Хаха, снощи на E3 Bethesda представиха по кадърни кървави заглавия ?

  Отговор

 • Spock Prime
  2018-06-11 at 15:26

  Predators беше ок към добре… Не мисля, че заслужава споменаване в едно и също изречение с двата AvP.

  Иначе спотовете за момента са просто ОК – нито велики, нито ужасни. Новият хищник изглежда нелошо, но така или иначе зависи как ще го обяснят.

  Отговор

 • fishek
  2018-06-11 at 15:52

  Не виждам много смисъла от новия подобрен хищ. Ама кой съм аз че да се обаждам. На моменти ТВ спот-а те държи в напрежение и е ясно, че ще има кръв. Дано хейта който се изсипа по филма до сега да не го заслужава и да надгради след Хищниците на Родригес. Все още имам вяра.

  Отговор

 • heinrich
  2018-06-15 at 10:18

  Тоя вил е ужасна нелепица. Всеки кадър…

  Отговор

Коментирайте