Като абсолютни фенове на „Монти Пайтън” винаги се вълнуваме, когато чуем за нов проект, свързан по какъвто и да е начин с тях, но както можете да се досетите, напоследък това не се случва особено често. Но все пак има раздвижване и то не какво да е – на тазгодишния „София Филм Фест” имахме шанс да гледаме „A Liar’s Autobiography: The Untrue Story of Monty Python’s Graham Chapman”, който определено ни напълни душите (особено моментът някъде към средата на филма, в който от задния ред в киното се чу гениалното „Досега нищо смешно не видях!” на някакъв случайно попаднал там идиот), а сега получаваме и първи, грабващ окото плакат на „Absolutely Anything”, за който ви съобщихме за първи път в началото на 2012.

Плакат на „Absolutely Anything”

От супер цветния тийзър се разбира, че Тери Джоунс, Джон Клийз, Тери Гилиъм и Майкъл Пейлин ще участват (като гласове на група извънземни), а Ерик Айдъл явно отново не е успял да се сработи с продуцентите. Вече знаехме, че Робин Уилямс ще озвучава говорещо куче и сега имаме съвсем официално потвърждение, но нека си припомним и участниците, които действително ще видим във филма и за които просто не е останало място на плаката. Става дума основно за Бенедикт Къмбърбач, който ще играе ролята на землянин (и учител), надарен със силата да прави „абсолютно всичко”. Четиримата извънземни с гласовете на Пайтън трупата дават на героя тези сили, просто за да разберат какво ще направи и колко голяма каша ще забърка.

Засега не знаем как точно се намесва говорещото куче Денис, нито каква е ролята на Джема Артертън – освен разбира се, че ще изглежда отлично и ще е „ключова”. Надяваме се, всичко това да стане ясно от първия трейлър, но за съжаление нямаме представа кога се чака той. Дано да е по-скоро, защото имаме нужда от малко повече информация. По възможност и за премиерната дата…

Absolutely Anything” е комедия, написана и режисирана от Тери Джоунс, с участието на Бенедикт Къмбърбач и Джема Артертън, както и с гласовете на Тери Джоунс, Джон Клийз, Тери Гилиъм, Майкъл Пейлин и Робин Уилямс.

Както вече споменахме, премиерната дата още не е ясна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *