Трейлър на „Gotti” с Джон Траволта като прочутия мафиот Джон Готи

от на 2017-10-22
 

Мислите си, че сте видели вече всичко? Добре, а обърнахте ли внимание на дебютиралия преди няколко седмици трейлъра на един нов филм с участието на култовата фигура на 70-тарското диско и 90-тарските провокации – Джон Траволта? Още от 2011 година той си мечтае да влезе в ролята на прочутия шеф на мафията в Ню Йорк Джон Готи, а подготвяният филм престоя значително време в „ада” на продукциите в развитие, докато (най-вероятно) звездата не каза „стига!” и нещата са се спретнали със скоростта на светлината.

Режисьор на „Gotti” е Кевин Конъли, а бихте се сетили кое е това момче само ако сте гледали „Антураж” – той е точно това, един от юнаците в „антуража”. При положение, че около този проект „обикаляха” Ник Касаветис и Бари Левинсън, както и актьори като Ал Пачино, Бен Фостър, Джеймс Франко и кой ли още не, резултатът изглежда леко обидно, но Lionsgate Premiere (специалното филмово подразделение за нискобюджетни филми) са решли все пак да го пуснат в ограничен кинопоказ и по алтернативни канали на разпространение. Вижте за какво става дума.

Че Джон Траволта има чаровна усмивка – това никой не го отрича! Обаче в момента, в който се опита заплашително да стисне устни в специалната, (според него) мафиотска гримаса – заприличва на маймунско дупе. Съзнаваме, че подобно определение е най-малкото неуважително, ама някой трябваше да му каже или най-малкото да му тикне огледало пред лицето по време на снимките, че да се стресне и стегне малко. Ако контекстът е гротесково-ироничен – тогава нещата са съвсем различни, но се опасяваме, че мистър Траволта толкова си вярва, че се е опитал да „направи” прочутия мафиот съвсем първосигнално и се  е получило нещо… доста нелепо.

Не обичаме да съдим за филм по трейлър, но в този случай (особено със стоп-кадрите при стрелбите!) „показното” в стил лоша имитация на 80-те никак не ни допада. Освен това видеото е от „бъбривите” – след като видяхме един куп ключови моменти, какво точно е останало за самия филм?

Криминалната драма, написана от Лео Роси и Лем Добс, проследява живота на прочутия шеф на „подземния свят” в Ню Йорк Джон Готи. Действието се развива в продължение на три десетилетия и достига до наследяването на фамилията от Джон Готи Джуниър (Спенсър Лофранко), като във фокуса на историята е бурния живот на бащата, който заедно със съпругата си (Кели Престън) се опитва да запази целостта и силата на фамилията, въпреки трагедиите и многобройните присъди… Във филма участват още Стейси Кич, Пруит Тейлър Винс и др.

Gotti

Gotti” ще бъде пуснат на екран в определени киносалони и в платформите за VOD на 15 декември 2017. Да видим какъв интерес ще предизвика мафиотстването на Траволта…

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте