Хобит: Неочаквано пътешествие” е вече в кината (тук можете да прочетете ревюто ни), някои хора са тотално разочаровани, други са супер доволни, трети пък повдигат рамене с неразбиране какво пък толкова има да се пали човек.

Има обаче и един четвърти тип и това са тези, които още не са гледали филма. И може би точно това е групата, която с най-голям интерес ще подходи към този последен видео дневник.

Лично за нас, това е най-скучното видео от всички десет, които видяхме, но като че ли това е очаквано предвид съдържанието му, посветено на новозеландската (и световна) премиера на филма.

Малко се подразнихме се от момента, касаещ дължината на червения килим, който е олицетворение на това, което изначално не е наред с „Хобит” – грандоманията.

Както и да е, сами разбрахте, че видео дневниците продължават с фокус върху следващата част от трилогията „Хобит: Пущинакът на Смог”, така че очаквайте ни с включвания. Като едни наивници ще се надяваме, че той ще е много по-добър от „Неочаквано пътешествие”.

За финал, ако въобще на някого му пука, вижте как да различавате джуджетата.

Блок схема

Филмът е в кината от този петък.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *