Кара Делевин няма да участва в продължението на „Отряд самоубийци”

от на 2017-07-23
 

Тези дни явно сме на вълна: „Актьори от DC вселената, които няма да се завърнат”. След като вчера споделихме мълвата, че Бен Афлек се отказва от костюма на Прилепа-защитник на Готъм, днес продължаваме с един далеч по-очевиден кастинг ъпдейт.

Става въпрос за Кара Делевин, която изигра „злодея” в „Отряд самоубийци”. Актрисата и модел влезе в ролята на Магьосницата, чието сърце беше причината за всички мъчнотии пред Дедшот и компания. Вече стана ясно, че Жауме Колет-Сера ще режисира продължението, но явно ще трябва да мине без една от основните красавици. Ето какво сподели вчера Делевин:

Беше живото-променящо преживяване и с удоволствие бих участвала в още един филм, но не мисля, че ще има логика за персонажа. Все пак сигурно пак ще бъда на снимачната площадка и ще вися с останалите.

Ние няма какво да коментираме. Звучи съвсем в реда на нещата да не видим Делевин. Радваме се, че не се опитват да я набутат отново, с цел да привлекат и нейните фенове. Снимките ще започнат следващото лято, а ние ще следим с интерес развитието на проекта. Припомняме ви, че може да гледате Делевин в шарения „Валериан и градът на хилядите планети”, който се върти вече по кината.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте