Досега Уес Андерсън не ни е разочаровал с нито един свой проект и неслучайно винаги го поместваме сред любимите си активни режисьори. Доволни сме да споделим новината, че следващата година ще можем да отчетем празника 20 април с новата му stop-motion анимация „Isle of Dogs”. Това ще бъде първият му подобен филм след „Фантастичния мистър Фокс“, а историята ще бъде ситуирана в Япония и ще разкаже за приключенията на момче, търсещо загубеното си куче.

По-рано през годината, след като беше разпространена официалната информация за началото на проекта, Андерсън сподели, че „Isle of Dogs” ще бъде по-малко повлиян от stop-motion киното и повече от филмите на легендарния японски режисьор Акира Куросава. Други подробности засега не са на разкрити, но снимките са започнали в Лондон по-рано тази година.

Isle of Dogs” ще бъде поредният филм на Уес Андерсън, който очакваме с нетърпение и отчасти това се дължи на изобилстващия от познати имена каст. В ролите ще влязат Брайън Кранстън, Тилда Суинтън, Скарлет Йохансон, Йоко Оно, Едуард Нортън, Бил Мъри, Джеф Голдблум, Франсис Макдормънд, Харви Кайтел, Франк Ууд, Грета Геруиг, Ф. Мъри Ейбрахам, Боб Балабан, Кортни Б. Ванс и Лиев Шрайбър. Уоу! Зачервихме се, докато ги изпишем всичките, но отсега си представяме какъв цирк ни предстои.

плакат

Премиерата на „Isle of Dogs” ще бъде на 20 април, 2018 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *