Първия клип от сериала представен от Лиъм Кънингам
Първия клип от сериала представен от Лиъм Кънингам

Рекламите, любопитните факти и информацията около предстоящия шести сезон на „Игра на тронове” не спират, но не можем да обърнем внимание на всичко (а и не искаме, за да не си издадем нещо и защото малко се уморихме от спекулации). Като едни истински „GoT-джънкита” обаче от време на време имаме нужда от доза, затова гледаме все пак да се включваме с някоя друга новина.

Този път сме избрали да отразим първия клип от сериала, който беше представен от Лиъм Кънингам (Давос Държеливия, познат още като „Луковия рицар”) в шоуто на любимия ни Конан О’Брайън, както и официалния синопсис на новия сезон, който може да видите по-долу. Умишлено сме сложили видео, в което не е само клипът, но има малко и от интеракцията между Конан и Кънингам, която намираме за доста забавна, особено това със снайпера.

Дали Давос и останалите му придружители пазят тялото на Джон Сноу, за да могат да го възкресят или има друга причина да са се барикадирали при него, не е ясно, така че няма да спекулираме. Както споменахме и по-горе, вече ни писна от спекулации, особено ако касаят Сноу.

Ето и обещания пълен синопсис:

Следвайки шокиращите събития от края на пети сезон, включително кървавата кончина на Джон Сноу от ръцете на бунтовниците в Черен замък, спасилата се на косъм от смъртта в бойните ями на Мийрийн Денерис и публичното унижение на Церсей по улиците на Кралски чертог, оцелелите от всички части на Вестерос и Есос се прегрупират, за да продължат непреклонно напред, всеки към несигурната си съдба. Познати лица ще сключат нови съюзи, за да подсилят стратегическите си шансове за оцеляване, докато нови герои ще се появят, за да предизвикат баланса на силите на изток, запад, север и юг.

Първият епичен трейлър, интересно задкулисно видео и всякакви подробности за сериала може да откриете в новините ни до момента, както и в специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *