нов изключително интересен задкулисен поглед, посветен на впечатляващите грим ефекти
Нов изключително интересен задкулисен поглед, посветен на впечатляващите грим ефекти .

Следвайки надъхващия епичен нецензуриран трейлър на предстоящия шести сезон от „Игра на тронове”, HBO продължават рекламната кампания на сериала с нов изключително интересен задкулисен поглед, посветен на впечатляващите грим ефекти в поредицата, зад които стоят десетки часове работа на много, ужасно талантливи хора. Един от тези хора е дизайнерът Бари Гоуър, който, така да се каже, е нашият гид в работилницата, където се „ражда магията” на грима, имащ доста важна роля в сериала.

Неведнъж сме споменавали, че този тип задкулисни промота са ни любими, а това конкретно е нагледен пример защо.

В допълнение, ако освен фенове на „Игра на тронове” сте и щедри хора и обичате да дарявате средства за добри каузи, предлагаме ви да се запознаете с кампанията на Omaze, която ще даде шанс на някого от дарилите да се присъедини към екипа на сериала по време на премиерата на новия сезон. Извън линка по-горе, повече подробности за кампанията може да научите лично от актьорите от сериала в следното видео:

https://www.youtube.com/watch?v=-Cu9o_P5_dY

Припомняме, че повече подробности за сериала и новите актьорски попълнения в предстоящия сезон, сред които са Иън Макшейн, Макс фон Сюдов и Пилоу Асбек, може да откриете в новините ни до момента. Също така може да видите и специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на сериала и книгите на Джордж Р. Р. Мартин.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *