Доскоро позната като „The Leaf Men”, „Epic” е анимация на „Blue Sky Studios” и „Fox”, режисирана от Крис Уедж („Ледена епоха”) – неговото име всъщност беше първата истинска „реклама”, но вече имаме и първи поглед към самия филм, под формата на леко обикновен, но все пак приятен трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=-xu3JLXfuwQ

Ще кажем само, че колкото и яка анимация да направят, голите охлюви никога няма да ни станат симпатични. Същото важи и за останалите действителни гадини. „Малките войничета” стават.

Искаме също набързо да коментираме песента в трейлъра – може би, ако зависеше от нас нямаше точно „Snow Patrol” да са първият ни избор, но крайният резултат все пак се връзва с идеята за „епичен” и сериозен първи поглед и като цяло не дразни чак толкова. Със сигурност е доста по-добре от безобразно неподходящата песен в трейлъра на „Разбивачът Ралф”, която е супер зле и абсолютно го съсипва, при това на финалната права.

Epic” е изключително свободна екранизация на „The Leaf Men and the Brave Good Bugs” на Уилям Джойс и разказва за:

„младо момче, което попада в тайна и миниатюрна горска вселена, където се води война между силите на доброто и злото”.

В оригинал озвучаващите звезди са Аманда Сейфрид, Джош Хътчърсън, Бионсе, Колин Фарел, Джони Ноксвил, Джейсън Судекис, Стивън Тайлър от „Aerosmith” и Азис Ансари, но у нас филмът вероятно ще е дублиран на български. Ще разберем около 24 май 2013 – казваме „около”, защото това е световната премиера; за родната все още нямаме информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments